Awesome ridtur, Pride m. Bästavän!

Cyklade till stallet vid kvart i 4 och var väll framme kvart över eller något?
Tog in Pride och borstade, sadlade och sedan hör jag Blondi ropa på mig utefrån och där står hon med Glimmer. Vi skulle nämligen rida tillsammans! Jag tränsade och strax därefter var jag uppe på hästen och vi började skritta iväg mot Staby! När vi kommer fram till där Glimmer och Lutfina står så går Blondi ner och tar Lutfina! Vi red först ut en liten sväng och sedan red vi i paddocken, Pride var ganska pigg men det gick helt okej! En liten film från paddocken kommer någon dag, filmade en liten film på mig och pride och en liten på blondi och lutfina, tog även några kort, ni får tyvärr inte dom på blondi och lutfina än då jag inte hunnit lägga in alla på datorn! Men det kommer!

<p>Pridiiiis :)</p>
BJUDER
<p>Hhaah bjuder</p> Hihi :)

Awesome dag på Liseberg igår,

Ja som rubriken är, hade en awesome dag med Daniela igår!
2 bilder får tala sålänge!


Rast

Har rast nu och har nyss haft svenska, nästa matte, tråkigt.
I alla fall, idag slutar jag klockan 14.00 och då ska jag åka hem till mamma och cykla till veneröd och rida Pride! Ska möta upp Blondi så ska vi rida tillsammans hade vi tänkt! Blir nog super! I svenskan har jag precis gjort två berättelser, en ungefär 8 sidor och en kort berättelse på 1 sida. Nu är det nog inget mer i svenska, matte har vi 1 eller 2 prov nästa vecka, gaad! Har även gjort en grej i NO´n och sedan är det en hemuppgift och någon till, hatar NO!



LISEBERG,igen

Nu är jag på Liseberg, konserten ska börja nu så det blir väll awesome, har inte med mig kameran.. Vill inte ha med den till skolan men filmar kanske lite med mobilen! Hoppas ni alla har det bra så kanske vi hörs senare ikväll!


Datorn igen!

Har datorn nu igen, saknad!
Även om den var borta bara i natt.. aja.
Liseberg ikväll med Daniela så det blir ingen vidare uppdatering idag, även om jag har min dator.



Mer bilder, Bella & Sonny


Ingen dator

Jag har ingen dator då den ligger i skolan..
Så det kommer inte bli någon mer bloggning idag efter detta inlägget.
-
Har nyss varit i fontin med Daniela och hundarna, det var super! Kanadagässen och ankorna hade fått ungar och jag ångrar att jag inte hade med mig min kamera! Sjukt söta var dom.
Haft en finfin dag med Daniela!
Exempelbild från datorN!


Smygtitt från dagen

Här är en smygtitt från dagen!









Chill med lillebror


Liseberg på Onsdag!

På Onsdag blir det Liseberg igen! Denna gången ska jag dit med Daniela, blir nog inget åkande eftersom vi ska kolla på Rebecca och Fiona! Ska bli kul, åker väll direkt efter skolan så tar jag en macka på subway på vägen ;) Längesen jag åt där nu, käre subway.


jag har..

TRÅKIGT!

Hemma från skolan, ska snart ta och käka lite flingor, sedan ska jag försöka njuta av denna dagen då det skulle vara sista dagen det var soligt, tar kanske ut Bella lite och kör agility. Vi får se helt enkelt! Men nu hör jag nog inte av mig på en stund.

Havrepappa "Do you wanna ride"


hosta och förkylning

Orkar inte med denna jobbiga hostan och förkylningen! Så jobbigt va!
Gad, aja, tittar på big brother nu, bloggar ju också, osv. Imorgon vet jag inte vad som händer, får la se! Har skavsår på fingret och hälen, usch. Aja, livet fortsätter!

Saknar min Josh<3 Så ni får en bild på henne!



VINNAREN AV ELITLOPPET!!

SÅ JÄKLA GLAD NU!
COMMANDER CROWE, VINNARE AV ELITLOPPET, SÅ GÖTT! WOHO!



Elitloppet!

Elitloppet nu och självklart hejar jag på Commander Crowe, KOM IGEN NU!



Morsdag!

Ingen har väll missat att det är morsdag idag?
Ville säga grattis till min mamma, du är bäst, älskar dig!

Mamma och tango<3

Hemma igen..

Nu är jag hemma från borås och mormor.
Vi åkte till ett ställe i borås mellan Sandhult och Sandered eller något liknande.
Hästen jag provred hette Pride och det var en till som provred, och sedan ännu en till klockan 13. Eftersom Pride bara är 5 år valde ägaren istället för först till kvarn.. Dock så hade jag ju värmt upp hästen innan så det var ju bara för hon andra att sitta upp, lite orättvist.. Så nu är det inte säkert att jag kan ha sommarhäst ändå, jag vill så gärna! Får fortsätta leta...



Http://hoppsmurfen.blogg.se drivs av en 14 årig, hästgalen, djurgalen.. Ja, en tjej vid namn Sara. På min blogg får du läsa om min vardag, åsikter, agilityn, hästarna och allt runt mitt liv, nästan allt i allafall, haha. Ny läsare och vill veta mer? Klicka på länkarna under!