Bloggningen tog vägen vart..?

Haha förlåt, har verkligen inte tänkt på att blogga idag!
Idag vaknade jag, blondi kom hem till mig och vi gick ner till KRS för det var en tjej som skulle ha barnkalas som vi hjälpte till på! Det kanske inte var jättekul att hjälpa till men vi tjänade in bra med pengar! Sedan drog jag och Blondi hem till mig och vi färgade blondi´s hår och fyllde på mitt! Awesome eller whaaaaat? 
 

Hallååååååw Estland!

Godmorgon osv!
Egentligen skulle Blondi vart här för en kvart sen då vi skulle färga håret på henne och mig, eller ja, dipdye.
Men hon har ingen skjuts så vi vet inte när hon kommer...? Vi ska ju hjälpa till på ett barnkalas som är på KRS.
Jag ska gå runt och ha ponnyridning.. kul, får stå där och frysa, verkligen det jag vill göra, eller inte! Skulle hellre sova, haha! Aja ibland får man ställa upp. 
 

Godnatt!

Sitter och snackar med Blondi och säger godnatt till er och bloggen nu! 
Hörs imon!
.
Lite flum med Emma..?
 

Ridning, Disa, 2012-06-29

Efter jag ridit Dione så väntade jag en stund så att betfor´et skulle bli klart, då frågar mamma om jag ville rida Disa oså rider mamma på Tango, och självklart, jag var ju ändå där så. Blev nya rundan och sen den vanliga rundan. Ni som inte vet är Disa dotter till Dione, men Disa är mycket högre och mera häst om man säger så. Hon är precis som Dione jättetrevlig att rida!
 

Ridning, Dione, 2012-06-29

Cyklade till stallet och var väll där klockan 12, så jag kom iväg och red kvart över 1, jag red den vanliga rundan och det funkade mycket bra! Hennes svullnad på benet hade även gått ner lite till och borde snart vara borta, så det är ju posetivt! Ridningen gick som vanligt mycket bra, hon är fin<3
 

Ännu mer ändrade planer

Idag blev det lite ändrade planer, åkte till Dione och sedan blev det även ridning på Disa med mamma på Tango!
Mycket häst idag! Men det är bara trevligt, snart kommer pappa och hämtar mig. Kommer även strax skriva om ridningen. Är jättetrött på svenskdirekt-reklam förresten! Dom har inte sorterat idag heller, ahhh, ska ringa och klaga... får rabies på dom! 
 

Åker till Dione

Nu åker jag strax till Dione, vi hörs!
 
 
 

Planer för idag

Idag är planerna att jag först ska vakna till nu och sedan ska jag cykla iväg till Dione!
Hon hade ett nytt sår på benet som var lite svullet igår men det hade gått ner, så jag kan nog rida henne fast kanske lite lugnare idag, får bli den vanliga rundan eller något.
.
Sedan blir det att åka till pappa och dela ut reklam, sen stannar jag där!
.
Bjuder på en gammal bild!
.
 

Chill-i-dill, Ridning på Pride, 2012-06-28

Innan vi åkte i väg så fick jag ett sms om att jag kunde rida Pride om jag ville. 
Och självklart, först åkte vi till Josefin då och pratade lite vad Pride skulle ha med sig och sedan blev det ridning!
Jag red med Christina som red på Disa, vi red först ut den nya ridvägen och sedan paddock, hon var ganska pigg men det funkade! På vägen hem var det hästar på båda sidorna av vägen som galopperade som dårar, Pride skulle ju resa svansen trippa/trava på sidan gå i form och allt... lilla häst asså. Aja, det var en fin ridtur annars!
 

Bildbomb, Islandshästar!

Blev en liten bildbomb på lite islandshästar som är på vägen till veneröd!
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill dag

Kommer vara en hyffsat chill dag ändå. 
Har sovit tills nu och så vid halv 7 ska jag vara i veneröd med mamma och prata med Josefin (Pride´s ägare) om ridlägret! Chillidill, eller något. Kommer inte bli så rolig bloggning idag, tyvärr!
.
Ska försöka få in en bildbomb idag i alla fall!
 

Vaknade nyss.. 16.43

Idag har jag fått en lååååååång sovmorgon...
När jag vaknade trodde jag att klockan var runt 12.. men det visade sig vara 16.34 så nu sitter jag här och börjat mitt inlägg klockan 16.43, mycket fin information osv. Hatar att sova länge, man blir så trött oså kan man inte sova på kvällen så blir allt dåligt, haha, aja är vaken nu i alla fall. Skulle städat idag... Men får försöka hinna med det på söndag! :))
 

Ridning, Pride, 2012-06-27

Idag red jag lilla skithästen!
Kom dit vid 3-tiden och då tog jag in hästen och började göra i ordning henne. Kom iväg vid 4-tiden och då red jag över till Staby! Väl där mötte jag blondi och först blev det lite hoppning och sedan dressyr och sedan hoppning igen, självklart pauser. Eftersom Pride inte blivit riden på 4-5 dagar så jobbade jag inte så hårt. Red även lite barbacka.. hehe. Det var lite galet men hon var duktig! Tog en paus vid stallet och sedan hemmåt! Blondi följde mig nästan hela vägen hem också! Sjukt snällt. Tack för idag Blondi, haft det kanonkul!
.
GLAD HÄST!
 

Hemma!

Nu är jag hemma efter en hyffsat lång dag i stallet! 
Kommer ta det i ett inlägg som kommer inom kort. Nu ska jag då skriva inlägget och sedan ska jag ÄTA!
Är sjukt hungrig och har inte ätit sedan 12.. och då åt jag bara lite flingor.. hihi. 
Aja, återkommer strax!
 

Bildbomb, hagen, veneröd

Lite bilder på Pride, Dione & Cookie!
---------------------------------------------------------------------------------------
Pride:
 
 
 
 
 
Dione:
 
 
 
 
 
Cookie:
 
 
 
 
Stallet:
 

Åker till Pride

Nu åker jag iväg till Pride, vi hörs senare!
 

Godmorgon...

Vaknade egentligen vid 9 och skulle dra till stallet... skulle hoppa med Blondi & Lutfina (rida över till staby).
Men jag var så trött så jag har sovit fram tills nu.. Jag är så jäkla trött så det finns inte, ändå la jag mig hyffsat tidigt igår. Vet inte vad jag ska göra med Pride idag, men vi får väll se. Ska äta, vakna till och så innan jag åker iväg.
 

Http://hoppsmurfen.blogg.se drivs av en 14 årig, hästgalen, djurgalen.. Ja, en tjej vid namn Sara. På min blogg får du läsa om min vardag, åsikter, agilityn, hästarna och allt runt mitt liv, nästan allt i allafall, haha. Ny läsare och vill veta mer? Klicka på länkarna under!